Makroviikkojen erikoishaasteena on tällä kertaa maku, joka löytyy sekä sisältä että ulkoa. Tämä haaste sopikin hyvin tämän päivän lounasmenyyn kanssa. Nuo pienet karikkeesta nousevat kanttarellit löytyivät lähimetsästä ja ne jätin vielä kasvamaan. Lautasella olevat ovat eilen poimittuja ja nyt jo nautittu lounaaksi. Paistoin sienet kevyesti rypsiöljyssä ja mausteeksi lisäsin vain vähän suolaa, joten ei se maku varmaan sieltä metsästä pöytään -välillä paljon muuttunut. Maukkaita makrokuvia löytyy lisää
täältä.
Maukkaita kanttarellejä...
VastaaPoistaJoko yksinään paistettuna tai kastikkeessa.
Herkullisia makukuvia.
VastaaPoistaHerkullisia kuvia.
VastaaPoistaSamaa syötiin meillä eilen.
Hyvältä näyttää ja kuulostaa.
VastaaPoistaPitääkin muistaa ostaa kantarelleja huomenna..
Itse poimittua ja nautittua kaunista ja ilmaista syötävää
VastaaPoistaVoi, jos meilläkin olisi! Kanttarellit ovat maukkaita. Teit kauniin parin kuvista, kelpaisi ruokalehteen/kirjaan!
VastaaPoistaOlen ihan uuno sienien kanssa, mutta kärpässieni näyttää hyvältä! ;D
VastaaPoista