lauantai 16. heinäkuuta 2016

Paluu Blogistaniaan


Edellisestä postauksesta on tovi vierähtänyt, mutta jospa yrittäisi nyt elvyttää tätäkin harrastusta.  Tiedän että minulla on ainakin yksi lukija, joka näitä tekeleitäni käy täällä  katselemassa.
Käsitöitä olen tehnyt edelleenkin  - hullun lailla suorastaan. Viime syksynä menin paikallisen kansalaisopiston kierrätyspunontakursille, jossa hurahdin hakaketjupunontaan. Tähän kassiin käytin mm. vanhoja käsityölehtiä  Paperi on ennen punontaa laminoitu pakkausteipillä. Youtubesta löytyy lukuisia ohjeita tästä, varsin koukuttavasta tekniikasta. Vanhat käsityölehdet tai tarpeettomat kirjat, joita ei raaski heittää pois, saa näin uusiokäyttöön. Tekonahkasangat on vanhasta kirpputorilaukusta, joten kassi on täysin kierrätysmateriaaleista tehty,No niin eihän se comebackin tekeminen niin vaikeaa ollutkaan, paitsi tuohon kuvien ottamiseen minulta tärvääntyy aikaa ja näin kauniina kesäpäivänä ei oikein kannattaisi tietokoneen ääressä aikaansa tuhlata.

 Leppoisaa lauantai-illan jatkoa !

4 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Hei kyllä minäkin käyn täällä =) Voisit tietenkin kirjoitella vähän useammin kuin puolen vuoden välein ;D
Hyvän näköinen laukku ja laitappas niitä muitakin töitä tänne näytille ♥

raita kirjoitti...

Kiitos Sude kannustuksesta ja kiitos että jaksat päivittää säännöllisesti omia blogejasi Suden silmukat ja Suden Idealoota.

santra kirjoitti...

Kiva kassi.

Uutar kirjoitti...

Kyllä meitä lukiojoita on täällä enemmänkin kuin yksi :) Tosi hieno kassi, kerrassaan upea! Tämä tekniikka on omallakin todo-listallani ja sinun kassisi kyllä inspiroi kokeilemaan!