tiistai 24. heinäkuuta 2012

Valmiita KyJyjä

Palmikkosukat KyJy nro 6
Onpas tovi vierähtänyt edellisestä postauksesta. Se ei kuitenkaan tarkoita ettenkö olisi käsitöitä tehnyt ja blogeja seurannut. Oman blogin päivittämiseen ei sitten aika tunnu aina riittävän. Lähdin mukaan tuohon KyJy2012 -tempaukseen vauhdittaakaakseni lankavarastojeni hupenemista. Toki uuttakin lankaa on alennusmyynneistä tullut ostettua. Olen nyt aloittanut puolet eli 10 vaadittua neule-tai virkkuutyötä. Ja tässä kyllä tulee vastaan minun kipukynnykseni keskeneräisten käsitöiden suhteen: nyt on pakko saada jo jotakin valmista. Sukkia on minunkin -niin kuin monen muunkin kyjyilijän - listalla useampi pari. Novitan sukkalehdestä olen hakenut ohjeita.
Piirakkasukat Kyjy nro 5 ja Palmikkosukat Kyjy nro 6
Nuo vihreät tein Novitan sukkalehden palmikkosukkien ohjeella paitsi, että tiimalasikantapää vaihtui tavalliseksi vahvistetuksi kantapääksi. Nuo piirakkasukat ovat yksi suosikkisukkamallini, kauniit ja hyvin istuvat.
Pyyheliina jämälangoista Kyjy nro 10
Tämän käsipyyhkeen neuloin Novitan Tennesseen ja Bambu Bommixin jämistä.Tuo merseroitu Tennesee ei ole ihanteellisin pyyheliinan materiaaliksi, mutta kun en muutakaan keksinyt. Pääsinpähän eroon vuosikausia nurkissa pyörineistä poikavauvan sinisistä lankakerän lopuista.

2 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Voi mitä ihanuuksia olet saanut aikaiseksi! Hyvin näyttää KyJy etenevän,tsemppiä!

Virtuaalineuloja kirjoitti...

Kivoja värejä sukissasi.