lauantai 29. maaliskuuta 2014

Pääsiäistipuja

Silmukan ytimestä-käsityöhaasteen aiheena on maaliskuussa ollut LEMPIELÄIN. Osallistumisohjeet, kuukauden ensimmäisenä päivänä julkaistava aihe ja linkit kaikkien osallistujien tuotoksiin löytyvät  Silmukan saalistus- ja Pipon ytimestä- blogeista.

Lempieläimiä minulla on kyllä moniakin, mutta näin pääsiäisen lähestyessä mieleeni tuli ensimmäisenä pääsiäistipu. Olen jo aikaisemmin hurahtanut Arnen ja Carloksen joulupalloihin ja nyt sitten myös näihin pääsiäismuniin ja -palloihin. Kädenjälkensä pääsee näissä näkemään pian, ovat siis sopivia yhden illan käsitöitä. Tosin koukkuunhan näihin jää, kun saa yhden valmiiksi onkin pakko aloittaa toinen. Ja tuo kirja kuuluu ainakin minun kohdalla sarjaan "pakko tehdä kaikki mallit".


Nokan asento määrää selvästikin pääsiäistipun luonteen.

Täytteenä käytin tavallista, halpaa askarteluvanua, Arne ja Carlos neuvovat kirjassaan täyttämään pallot villakuidulla. Riittävän hyvä lopputulos tuli kuitenkin tuolla polyestervanullakin.
 
 
Onpa sinne muutama kukkokin eksynyt

.

Hyvää kesäaikaa kaikille!


6 kommenttia:

Silmukan saalistaja kirjoitti...

Ihania tipupalloja! Olet kyllä ollut ahkera, kun noin iso kasa palloja on syntynyt :) Kiitos haasteeseen osallistumisesta :)

Sirpa kirjoitti...

Niin suloisia tipuja!!

Sini kirjoitti...

Oi mite söpöjä <33 JA oot kyl tosissaa ollu ahkerana! Kiitos myös miun puolesta haasteeseen osallistumisesta :)

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥ IHANIA!

Harakka kirjoitti...

Kyllä oletkin kauniita pääsiäismunia kutonut, niin tosi ihania!

Jokke kirjoitti...

Mahtava pääsiäiskokoelma kasassa jo.