maanantai 2. helmikuuta 2015

Eagle twist

Eagle Twist, malli ja ohje Dennis Marques, löytyy Ravelrystä.
 Lanka Onion Knit Tussah Silk+ Merinowool. 
Langankulutus 190 grammaa.

 Tässä on sitten lankalaihis 2015- haasteen tilinavaus. Huivin malli on jo pitkään ollut To Do -listallani, samoin olen jo jonkun aikaa noita lankojakin marinoinut. Mielenkiintoinen malli, jos kuitenkin tekisin toisen samanlaisen lisäisin ehkä muutaman kerroksen, jotta saisin huiviin vähän pituutta lisää. Tuosta langasta en keksi mitään poikkipuolista sanottavaa, aivan ihanaa (...no hinta ehkä).

Otin nuo kuvat viime sunnuntaina, lumisateessa. Huivin pingotus oli kätevää tehdä puhtaalla hangella, kun siihen vielä kosteat hiutaleet tippuivat päälle. Ei tarvinnut nuppineuloja viritellä, eikä silitysraudalla höyrytellä.

Kyllähän ne on kuin kotkan siivet, nerokas malli, suosittelen.

5 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Ompa tosiaan kaunis ja erikoinen malli. No, minä kyllä löysin yhden vian, ohje on taas vaan englanniksi. =) Ei riitä meikäläisen kärsivällisyys, että jaksaisi yrittää suomentaa huonoilla kielitaidoilla. Ihanahan tuo kyllä olisi.

satunNainen Paula kirjoitti...

Ihana malli! Miltähän näyttäisi enkelin siiviksi sovellettuna?? ;o)

Huopatossunen kirjoitti...

Onpa kiva huivimalli :)

Heidi H kirjoitti...

Kaunis huivi ja kauniit kuvat!

raita kirjoitti...

Minä olen oppinut ottamaan sujuvasti selvää englanninkielisistä ohjeista Marjutin neulesanaston avulla, kiitos niistä tekijälle. Löytyy osoitteesta: http://www.katajala.net/marjut/neuleet/sanasto.shtml