sunnuntai 2. elokuuta 2015

Teemakuun eko/luomu-taidetta 4 - 6/9

4/9 Otus
Pojan rippijuhlat ja tuleva Pietarin matka vähän häiritsevät teemataideharrastustani, siksi tässä tulee taas kolme työtä samalla postauksella. Tuo otus syntyi siten, että revin hyvin lahonneen, pienehkön kuusen kannon irti maasta ja kuorin siitä lahonnutta puuainesta pois kunnes lopputulos näytti tältä. Raparperinlehdet eivät sopineet noin hurjan näköisen otuksen taustaksi, joten muokasin Gimp -kuvankäsittelyohjelmalla otuksen taustaa.
5/9 Kaaos
Mökkitontillamme on tänä kesänä kaivettu sähkölinjat maan alle.  Ihan hyvä että pääsee eroon tontin yli kulkevasta sähkölinjasta, mutta näyttäähän se jälki aika karmealta, kun kaikki kivet, kannot ja sammalet on kaivettu irti maasta. Esiin nousseista kuusen juurista pyörittelin kaaospunonnalla tuon pallon. Sen sisällä on tämänkesäinen räkättirastaan pesä. Tämän työn jälkeen päässä oli vähemmän kaaosta kuin ennen, joten varsin terapeuttista puuhaa. Pallo näytää paremmalta, jos sen ripustaa puun oksalle. Tuohon  linnunpesään ajattelin istuttaa jonkun rönsyilevän luonnonkasvin, esim. lillukka voisi olla hyvä.


Ennenkuin niitän ohdakkeenkukat, kerään niistä aina komeimmat maljakkoon. Tässä tein vanhaan 70-luvun, sisalnarusta makrameepunotuun kassiin asetelman. Kassissa on vedellä täytettyjä lasipurkkeja, joten kukat eivät aivan heit kärvähdä. Löytyipä tuollekin kassille lopulta käyttötarkoitus, olin jo ajatellut heittää sen roskiin nurkissa pyörimästä.

6/9 Pensselikukat

Lisää heinä-elokuun eko/luomutaidetta löytyy kuvaa klikkaamalla.

http://teemataide.blogspot.fi/2015/07/9-teema-heina-elokuu.html


5 kommenttia:

RaijaAnnikki kirjoitti...

Voi miten ihanat.Tuo pensselikukat on niin kaunis.mekin lapsena sanotiin niitä pensselikukiksi.

Millin kirjoitti...

Ihania taideteoksia, kekseliäästi olet niitä tehnyt. Otus on aikas veikeä ja rastaan pesä saa uuden käytön. Pensselikukat ovat asetelmassasi tosi kauniisti.

Anonyymi kirjoitti...

Näen vaikka mitä tuossa otuksessa. Veikeä kaveri!
Kaaoksesta tykkään tosi paljon. Hienosti koottu ja pesä on mainio idea. Hyvä tapa saada pää rauhoittumaan :-D

Saassa kirjoitti...

Voi miten ihania töitä. Hauskoja ja hyvin mielikuvituksellisen kauniita:-)

EstherH. kirjoitti...

Hienoja töitä ja otus yliveto :)