torstai 10. helmikuuta 2011

Ikuisuusprojekti

Sohva sai uuden ilmeen, kun lähes 20 vuotta vanha tekele nytkähti etapin eteenpäin. 90-luvun alkupuolella hurahdin kasvivärjäykseen ja sitä tuli sitten harrastettua oikein olan takaa. Valitettavasti tuolloin oli kuiva kesä, sillä muistan, tuloksetta,  etsineeni metsistä veri- ja verihelttaseitikkejä. Niistä olisi saanut myös punaisia värisävyjä. Värjätyt langat hautautuivat sitten jonnenkin komeron nurkkaan inspiraatiota odottamaan. Päädyin sitten välitöinä neulomaan langoista yksinkertaisia n. 30 x 30 cm kokoisia paloja sängynpeitettä varten. Valmiit palat katosivat edelleen komeron pohjalle parempia aikoja odottelemaan, kunnes jostain sain kimmokkeen virkata palat yhteen. Mukavan rustiikkinen kätteni jälki on nyt tässä.

Projekti ei ole kuitenkaan vielä loppuun saatettu, jotain somistusta  peitto vielä kaipaa. Neulahuovutus voisi sopia hyvin tuohon joustavaan ja kuohkeaan neulepintaan... 

Mitähän muita turhan pitkiksi venähtäneitä käsityöprojekteja itse kunkin kaappien kätköistä mahtaa löytyä.  Olisikohan siinä hyvä liikeidea: keskeneräisiksi jääneiden käsitöiden viimeistely ja valmiiksi saattaminen.
2 kommenttia:

Jokke kirjoitti...

Ooh! Olen ihan ihastunut :)

Marja-Leena kirjoitti...

Hieno päällinen!