keskiviikko 1. kesäkuuta 2011
Korvasienikastike
Kuohukermalla höystetty korvasienikastike sopii hyvin kyytipojaksi paistetulle lohelle. Sienten omaa aromia ei kannata mausteilla peittää, silppusin vain yhden sipulin mukaan, ja ripaus suolaa joukkoon. Harvemmin tulee viikolla näin ruokaa laitettua, vaikka eihän tämä nyt kummoista ponnistusta vaatinut. Ensimmäiset oman maan parsat muuten. Meillä on mökillä kohtalaisen iso parsapenkki. Tahtoo vain aina käydä niin, että sunnuntai-iltana, kun mökiltä lähdetään pois, parsat ovat vielä liian pieniä. Perjantai-iltana kun sinne taas palataan, ne ovat viikon aikana venähtäneet liian pitkiksi. Eli ei näitä herkkuja kovin monelle aterialle riitä
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti