Enpä muista syksyä, jolloin olisi metsät olleet niin täynnä suppilovahveroita kuin nyt. Tatteja ei saatu säilöön asti, samoin näyttää käyvän rouskuille.Onneksi suppiksia riittää. Osa tämän päivän saaliista päätyi kuivuriin, osa menee pakkaseen ja lopuista tein keiton.
Summittainen resepti: reilut 3 litraa sieniä, reilu litra vettä, 5 sipulia, 2 rkl voita sipulin ja sienien freesaamiseen, 3 rkl vehnäjauhoja suurustamiseen, 250 grammaa kylmäsavuporo Koskenlaskija -sulatejuustoa, kuivattua lipstikkaa, pari lusikallista tomaattiketsuppia, purkki ranskankermaa, mausteeksi mustapippuria ja suolaa, koristelin kiinansipulilla.Nautittiin keitto vaalean leivän kera..
3 kommenttia:
Herkullisen näköistä suppiskeittoa..nam.
Kiitos Sirpa kommentista, kyllä hyvää oli, Tuota Koskenlaskijaa täytyy aina pitää varalla jääkaapissa keittoruokia varten, herkullista ryydittäjää sienienkin seuraksi.
Voi että, miten paljon suppilovahveroita!!
Lähetä kommentti