torstai 23. tammikuuta 2014

Kurttupipo

Tällä laskosneulepipolla osallistun Silmukan ytimestä -haasteeseen, jonka aiheena tammikuussa on   PIPO. Ohjeet haasteeseen löytyvät Silmukan saalistus- ja  Pipon ytimestä - blogeista. Tämä on siitä mukava haaste, että toteutustapa on vapaasti valittavissa eikä haasteen aihettakaan tarvitse tulkita turhan tiukkapipoisesti. Toteutus voi olla niin suuri tai pieni kuin haluaa ja aikaa on kokonainen kuukausi. Minulla oli nyt tarvetta sellaisesta perinteisestä, vähän tilavammasta piposta, jonka alle saa reilusti tungettua poninhännän tai nutturan, joten pipo on mittatilaustyö omaan päähän. Tuo lanka, BC Garnin Hamelton Tweed on kaunis sileänäkin neuleena, laskokset tuovat pintaan kolmiulotteisuutta. Laskokset neuloin epäsymmetrisesti vähän niinkuin tajunnanvirtatekniikalla, joten pipo saattaa päässäkin olla vähän vinksallaan milloin mihinkin suuntaan.
 http://silmukansaalistus.blogspot.fi/2014/01/silmukan-ytimesta-haaste-12014.html

4 kommenttia:

Silmukan saalistaja kirjoitti...

Hieno pipo! :) Itse olen myös mietiskellyt tuollaista kurttupipoa tehtäväksi :) Kiitos kun osallistuit haasteeseen! :)

Sini kirjoitti...

Hirmu kivan näkönen pipomalli! En ookkaan ennen nähny tämmöstä :D Kiitoksia miunkin puolesta kun osallistuit ja kiitoksia haasteen kehuista ;D Kiva että tykkäät meidän haasteesta! Tarkotus oliki tehä semmone rento haaste mis ois kunnolla aikaa toteuttaa se. Tuuhan ens kuussa taas mukaan! :)

Anonyymi kirjoitti...

Eiii vitsit, miten kiva! Millä tekniikalla neuloit nuo laskokset? :) Just tuollaisen hatun olen halunnut jo pitkään, mutta mielessä on ollut enemmän Wurm, joka sitten taas on sitten ehkä liian säännöllisen kurttuinen.

raita kirjoitti...

Nämä laskokset tein niin, että poimin apupuikoille alemmista kerroksista silmukoita ja neuloin ne yhteen puikoilla olevien silmukoitten kanssa. Poimin Silmukoita aina vähän huolimattomasti, epäsymmetrisesti ja vähän vinoonkin, joten laskoksista ei tullut suoria.