perjantai 27. maaliskuuta 2015

Mixed media 6/9 - Pyörät ne pyörivät ympäri

 Vielä on reilut neljä päivää päivä aikaa osallistua Teemakuun maaliskuun haasteeseen, joka on mixed media. Tässä on minun kuudes työ, joka on sivu muokattuun lastenkirjaan.

Itse en omista ajokorttia. Ainoat omakohtaiset kokemukset ratin väätämisestä ovat  (pakon edessä) heinäpellolla traktorin ajossa, kun miesväki on mukamas tehnyt raskaampia töitä.
Viisivuotiaan pojan ilmeestä näkyy riemu, kun saa isot kumipyörät alleen ja pääsee pyörittämään vaikkapa Valmetin rattia. Säilyyköhän se riemun tunne pojilla läpi elämän vastaavissa tilanteissa.

Tässä työssä on kuvansiirtoa Art mediumilla, leikeltyjä ja liimattuja lehtikuvia, kananmunakennoa ja askartelupaperia, lotrattu vesivärin ja akryylimaalin kanssa sekä liimailtu paljetteja, puolijalokiviä, lasihelmiä, cernit-nappeja, helmimassasta pyöriteltyjä palleroita ja hilettäkin vähän heitelty mukaan. Viimeistelin mattapintaisella spraylakalla.

Osallistumisohjeet sekä linkit kaikkien osallistujien töihin löytyvät
TEEMAKUUN TAIDETTA -blogista, johon pääset klikkaamalla TÄSTÄ.

7 kommenttia:

Esther Helmiä kirjoitti...

Piristävän iloinen teos ja lapsen ilo on niin aitoa aina,sitä katselee mielellään.

jaana janatuinen kirjoitti...

Hieno hetki tallennettuna työhösi.
Lapset osaavat nauttia elämän riemuista aidosti tunteella. Hienoja töitä olet tehnyt haasteeseen :-)

Millin kirjoitti...

Riemua löytyy työssäsi. Ja kyllä, kyllä säilyy koko iän tuo riemun tunne. Olen nähnyt yli kuusikymmiselläkin vielä samaa silmien loistetta ison koneen ratin takana ;D

Neljä päivää ja kolme työtä, täysin mahdollista!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat lapsuuden hetket säilyvät kuvissa, ja kyllä tuo rattiriemukin säilyy miehillä koko iän, sen näkee jo siitä ettei siitä luovuta ilman lääkärin määräystä oli ikä kuinka paljon hyvänsä.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä ilme ja riemukas tunnelmaa välittyy työstästi. Vauhtia ja iloa riittää...

Harakka kirjoitti...

Hieno työ! Iloa löytyy lapsen kasvoissa jo pelkästään, ja sitä löytyy myös koko sun työssäsi!

Anonyymi kirjoitti...

Todellakin, tämä kuva on riemua täynnä, iloa ja vauhdin hurmaa. Tuli mieleen ikivanha mainos, jossa pikkupoika kertoi, että hänestä tulee isona lakaisukoneen kuljettaja. Samanlaista toivetta näkyy tämän pojan katseessa.