torstai 16. huhtikuuta 2015

5/9 metsää - haapojen havinaa


Haapa on puista minun suosikki, harmaat rungot, joita haavankeltajäkälä paikoitellen koristaa ja tuulessa havisevat lehdet, enpä tiedä mitään hienompaa.

Guassiväreillä maalasin ensin tuon paperin, sitten mustalla ja tummansinisellä öljypastellilla kaikki peittoon. Raaputin ja lopuksi lisäsin hopeanväristä vesiväriä runkoihin ja vihreää latvuksiin.

Teemakuun taidetta -blogin huhtikuun haasteessa taiteillaan 9 metsään liittyvää työtä. Klikkaa kuvaa, niin löydät ohjeet osallistumisesta ja linkit kaikkien osallistujien teoksiin.

http://teemataide.blogspot.fi/2015/04/7-teema-huhtikuu.html


12 kommenttia:

Esther Helmiä kirjoitti...

Siinä ne seisovat jykevinä kallion kupeella,vahvat värit ja eläväinen. Hieno.

Millin kirjoitti...

Haavan lehtien havinaa on kaunista ja rauhoittavaa kuunnella, sitä kuulen kuvastasi.

RaijaAnnikki kirjoitti...

Haavanhavina on niin kaunista ja niiden lehdet "keikkuu" kivasti tuulessa.Olen aina tykkännyt siitä äänestä. Kiitos hieno työ,

SusuPetal kirjoitti...

Tuo raaputustekniikka on hauskaa, lopputuloksena elävää ja mielenkiintoista pintaa.
Komeita ovat haapasi.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo raaputustekniikka onkin hyvä, etenkin maaston esiin ottamisessa. Hienot ruohot ja heinät. Myös puiden lehvistö on kaunis, kokonaisuutena käsitelty. Tausta on satua. Kaunis!

Maca kirjoitti...

Haapametsä on kaunis ja kuuluva.

Selma kirjoitti...

Komea haapametsä ja havina kuuluu pienelläkin tuulenvireellä. Kiva tekniikka tässä työssä. Isot vanhat haavat antavat monelle linnulle pesäkolopaikan.

jaana janatuinen kirjoitti...

Haavat on kauniita, mainitsemasi keltajäkälä myös. Ja parasta se lehtien havina. Kauniin haapametsän olet tehnyt:) Lehdistöt liikkeessä tuulessa ja tausta aivan ihana.

sirokko kirjoitti...

Hienosti toteutettu, tässä todella näkee lehtien liikkeen ja kuulee havinan,näyttävät aivan aidoilta. Rungotkin hohtavat valossa juuri niin kuin oikeastikin.

Harakka kirjoitti...

Pitääpä joskus kokeilla tätä raaputustekniikkaa, en ole pitkiin aikoihin sitä tehnytkään.Unohtanut jo koko jutun, kiva, kun muistutit!
Kaunis on työsi, tosi kaunis!

Aino kirjoitti...

Hienosti on puut rivissä ja ryhdissä! Jäkälä puun kyljessä on tosi mielenkiintoista.

Liplatus kirjoitti...

Kaunis työ syntyi raaputtaen.
Jyhkeää hyvin kasvavaa metsää.

Haavan helinää tykkää myös kuunnella.